BUGÜNKÜ TARİFİM FARKLI BİR BÖREK.YAPIMI ZOR GÖRÜNSEDE ASLINDA ÇOK KOLAY.DAHA ÖNCE MANTARLISINI YAPMIŞTIM.
KIYMALI ZARF BÖREĞİ
- ÖNCE KIYMA VE SOĞANDAN OLUŞAN İÇ HARCIMIZI KAVURUYORUZ.
- SIVIYAĞ VE SU İLE BİR KARIŞIM HAZIRLIYORUZ.
- YUFKAYI ZEMİNE SERİYORUZ.
- RESİMDEKİ GİBİ KATLIYORUZ.
- ÜZERİNE YUMURTA VE YOĞURT SÜRÜP FIRINLIYORUZ.
- ÜSTÜ KIZARMAYA BAŞLAYINCA BIÇAKLA DÖRDE KESİP BOL KAŞAR RENDESİ KOYUYORUZ.
- TEKRAR KAŞARLAR ERİYİP ÜSTÜ KIZRANA DEK FIRINDA PİŞRİYORUZ.
AFİYETLER OLSUN.
12 yorum:
bol kaşar mı dediniz..börek süper gözüküyor..ama kıymalı yerine peynirlisini rica etsem:)ellerine sağlık canım..
HIIIM ELLERİNE SAĞLIK CANIM ÇOK DOYURUCU GÖRÜNÜYOR...
SEVGİLER...
Ne harika görünüyor böyle canım.
Sevgiler.
ne güzel yapmışsın canım..ellerine sağlık.afiyetler olsun...
ohhh ohh börek olsunda zarflı olsun:)))
Ellerine sağlık canım
ENFESSS ŞİFALAR OLSUN CANIM BENİM
Canım arkadaşım harika bir şey olmuş,ellerine sağlık vee size afiyet şeker olsun.
Çocukluğumdan beri bayılırım bu böreğe:) Ellerine sağlık nefissss...
çok güsellll görünüor ellerinize sağlık sevgiler....
sa.çok değişik bir börek ellerine sağlık hayırlı Ramazanlar..A.E.O
hakikaten farklı bir börek, lezzetli olduğuda belli, eline sağlık,
çok hoş görünüyo zübeydecim
Yorum Gönder