6 Eylül 2009 Pazar

KIYMALI ZARF BÖREĞİ



BUGÜNKÜ TARİFİM FARKLI BİR BÖREK.YAPIMI ZOR GÖRÜNSEDE ASLINDA ÇOK KOLAY.DAHA ÖNCE MANTARLISINI YAPMIŞTIM.
KIYMALI ZARF BÖREĞİ
  • ÖNCE KIYMA VE SOĞANDAN OLUŞAN İÇ HARCIMIZI KAVURUYORUZ.
  • SIVIYAĞ VE SU İLE BİR KARIŞIM HAZIRLIYORUZ.
  • YUFKAYI ZEMİNE SERİYORUZ.
  • RESİMDEKİ GİBİ KATLIYORUZ.
  • ÜZERİNE YUMURTA VE YOĞURT SÜRÜP FIRINLIYORUZ.
  • ÜSTÜ KIZARMAYA BAŞLAYINCA BIÇAKLA DÖRDE KESİP BOL KAŞAR RENDESİ KOYUYORUZ.
  • TEKRAR KAŞARLAR ERİYİP ÜSTÜ KIZRANA DEK FIRINDA PİŞRİYORUZ.

AFİYETLER OLSUN.

12 yorum:

élif(KEYF-İ MUTFAK) dedi ki...

bol kaşar mı dediniz..börek süper gözüküyor..ama kıymalı yerine peynirlisini rica etsem:)ellerine sağlık canım..

CANDAN TARİFLER dedi ki...

HIIIM ELLERİNE SAĞLIK CANIM ÇOK DOYURUCU GÖRÜNÜYOR...
SEVGİLER...

TAZE NANE dedi ki...

Ne harika görünüyor böyle canım.
Sevgiler.

defneylebirlikte dedi ki...

ne güzel yapmışsın canım..ellerine sağlık.afiyetler olsun...

pembe tatlar dedi ki...

ohhh ohh börek olsunda zarflı olsun:)))
Ellerine sağlık canım

susamcorekotu dedi ki...

ENFESSS ŞİFALAR OLSUN CANIM BENİM

nurşen dedi ki...

Canım arkadaşım harika bir şey olmuş,ellerine sağlık vee size afiyet şeker olsun.

pembecikolata dedi ki...

Çocukluğumdan beri bayılırım bu böreğe:) Ellerine sağlık nefissss...

SELİN dedi ki...

çok güsellll görünüor ellerinize sağlık sevgiler....

ayfersultan dedi ki...

sa.çok değişik bir börek ellerine sağlık hayırlı Ramazanlar..A.E.O

zencefil dedi ki...

hakikaten farklı bir börek, lezzetli olduğuda belli, eline sağlık,

ALEYNA dedi ki...

çok hoş görünüyo zübeydecim