MANTARLI FASÜLYE KAVURMASI
- önce geceden ıslattığımız barbunya veya kuru fasülyelerimizi dağılmayacak şekilde haşlıyoruz.
- sıvıyağda bir adet soğanı kavurun.
- 1 paket mantarıda doğrayıp ekleyin suyunu çekene dek kavurun.
- 1 kaşık salça pulbiber ,bolca nane ekleyin.tuzunuda unutmayalım.
- fasülyeleri ekleyip altını kısıp 10 dakika kısık ateşet pişirelim.
afiyet olsun...
15 yorum:
Güzel ve güneşli bir İstanbul sabahından Kocamaaan sevgiler..
Bu sıralar yoğunluktan dolayı fazla uğrayamadım telafi edelim dedim
çok değişik bir tarifle karşılaştım Aleynaaa..
Nasıl bir tatdır nasıl olur nerak ettim doğrusu
ellerine sağlık arkadaşım..
selam ve dua ile..
Canım arkadaşım merhaba, ilk kez görüyorum böyle bir tarifi doğrusu :)
Ellerine sağlık canım, sevgiler :))
Ellerine saglik canim...
Mantari cok severim fasulyenin yaninada cok yakismis....
sevgiler
Çok enteresan bir tarif. Ellerine sağlık.
Ellerine sağlık ilk defa gördüm inanıyorum lezzetli olmuştur.Sevgilerimle
Karışım ilginc geldi.
Ellerinize sağlık
Bol proteinli faydalı bir yemek olmuş
Ellerinize sağlık
Sevgili Aleyna,
çok değişik bir tarif,eline sağlık,sevgilerimle...
Aleyna cığım bu ne kadar değişik bir yemek olmuş doğrusu merak ettim az bir deneyip görmem lazım aslında uyumsuz birşey yok içinde eminim lezzetlidir paylaştığın bu yeni tat için çok teşekkürler canım
hemen deneyecegim tadini tahmin edebiliyorum ellerine saglik
ÇOK DEĞİŞİKMİŞ SEN BEĞENİYOSAN TAMAMDIR:)ŞİFA OLSUN CANIM HAYIRLI CUMALAR
İlk kez gördüm.Tadının güzel olacağına eminim.Ellerinize sağlık.Sevgilerrrrrrr....
Eline sağlık arkadaşım görüntü süper ve iştah açıcı ilkkez duydum ve çokda beğendim mutlaka deniyeceğim değişik tarifleri denemeyi seviyorum.Sevgiler
Canım çok değişiğime geldi ama aklıma koydum mutlaka deneyeceğim:D
Ellerine sağlık...
Canım,
ellerine sağlık. Çok değişik ve güzel bir tarif. Kuru fasulye içinde mantar merak ettim. İki sevdiğim tat.
Sevgiyle kal.
Ellerine sağlık...
Yorum Gönder