ÇOK ÇOK KOLAY BİR BÖREK.TEK FARKI GALETE UNU YERİNE ÇITIR PANE HARCI KULLANMAM.
YAPILIŞI İSE ŞÖYLE;
ZEMİNE SERİLEN YUFKA 8 E BÖLÜNÜR.İÇİNE PASTIRMA VE KAŞAR KOYULUR.SİGARA BÖREĞİ GİBİ GEVŞEKÇE SARILIR.
YUMURTAYA VE PANE HARCINA BULANIR VE YAĞDA KIZARTILIR.
AFİYET OLSUN.
12 yorum:
NEFİS GÖRÜNÜYOR ELLERİNİZE SAĞLIK AFİYETLER OLSUN SİZLERE..
SEVGİLER..
Ne güzel olmuştur şimdi çıtır çıtır
Eminim daha güzel olmuştur tadı çıtır çıtır ellerine sağlık canım:)
ımmm paçangamı nefis bayılırım ellerine sağlık cnm
Canım,
ellerine sağlık. Nefis görünüyor.
Sevgiyle kal.
Merhabalar, ellerinize saglik, cok güzel tarifleriniz var, sevgiler....
Paçanga böreğie bayılırım.
Çok severim.
Harika görünüyor.
Sevgiler.
ellerine saglik canim tadini hayal edebiliyorumm hmmm;)))
nefis görünüyor canım ellerine sağlık pane harcı iyi fikir sevgilerimle..
İşin içine pastırma giriyor ya lezzeti süper oluyor işte...birde çok kokusu olmasa.Ellerine saglık.Paçanga böregını cok severım.
Mmm... çok güzel olduğuna eminim. Pane harcıyla hiç denememiştim. Ellerine sağlık.
Sevgiler
ellerine sağlık,
harika bir börek olmuş,
sevgilerimle
Yorum Gönder