15 Haziran 2009 Pazartesi

PANE HARCIYLA PAÇANGA BÖREĞİ



ÇOK ÇOK KOLAY BİR BÖREK.TEK FARKI GALETE UNU YERİNE ÇITIR PANE HARCI KULLANMAM.

YAPILIŞI İSE ŞÖYLE;

ZEMİNE SERİLEN YUFKA 8 E BÖLÜNÜR.İÇİNE PASTIRMA VE KAŞAR KOYULUR.SİGARA BÖREĞİ GİBİ GEVŞEKÇE SARILIR.

YUMURTAYA VE PANE HARCINA BULANIR VE YAĞDA KIZARTILIR.

AFİYET OLSUN.

12 yorum:

CANDAN TARİFLER dedi ki...

NEFİS GÖRÜNÜYOR ELLERİNİZE SAĞLIK AFİYETLER OLSUN SİZLERE..
SEVGİLER..

Kendimce dedi ki...

Ne güzel olmuştur şimdi çıtır çıtır

pembe tatlar dedi ki...

Eminim daha güzel olmuştur tadı çıtır çıtır ellerine sağlık canım:)

sarı mutfak dedi ki...

ımmm paçangamı nefis bayılırım ellerine sağlık cnm

bulbulun yeri dedi ki...

Canım,
ellerine sağlık. Nefis görünüyor.
Sevgiyle kal.

anneminkiziyim dedi ki...

Merhabalar, ellerinize saglik, cok güzel tarifleriniz var, sevgiler....

TAZE NANE dedi ki...

Paçanga böreğie bayılırım.
Çok severim.
Harika görünüyor.
Sevgiler.

mutfaktaki zaman dedi ki...

ellerine saglik canim tadini hayal edebiliyorumm hmmm;)))

İnci Yemek dedi ki...

nefis görünüyor canım ellerine sağlık pane harcı iyi fikir sevgilerimle..

Prima Rima dedi ki...

İşin içine pastırma giriyor ya lezzeti süper oluyor işte...birde çok kokusu olmasa.Ellerine saglık.Paçanga böregını cok severım.

Seda'nın günlüğü dedi ki...

Mmm... çok güzel olduğuna eminim. Pane harcıyla hiç denememiştim. Ellerine sağlık.
Sevgiler

Özlem dedi ki...

ellerine sağlık,
harika bir börek olmuş,
sevgilerimle