27 Mayıs 2009 Çarşamba

KIYMALI BANYOLU BÖREK



MALZEMELER:

6 YUFKA

125 GR MARGARİN

SU

İÇİ İÇİN:KIYMA

SOĞAN

YEŞIL BİBER

SALÇA

BAHARAT

YAPILIŞI:ÖNCE İÇ MALZEMESİ KAVRULUR VE ILINMAYA BIRAKILIR.

MARGARİN ERİTİLİR.İÇİNE 2 SU BARDAĞI SU İLAVE EDİLİR.

İLK YUFKA ZEMİNE SERİLİR.ARASINA YAĞLI KARIŞIM SÜRÜLÜR.ÜZERİNE 2.YUFKA SERİLİR.8 E BÖLÜNÜR.İÇ MALZEMESİ KOYULUP SİGARA BÖREĞİ ŞEKLİNDE SARILIR.

BÖREKLER BUZLU SU DOLOU BİR KAPTA 15 DAKİKA BEKLETİLİR.SIKILIP YAĞLANMIŞ TEPSİYE DİZİLİR.

ÜZEİNE YUM.SARISI VE YOĞURTLU KARIŞIM SÜRÜLÜR VE FIRINDAPİŞİRİLİR,

SÜPER BİR BÖREK .ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM.

2 yorum:

Anonim dedi ki...

selam
ziyaret ve yorumun için teşekkürler
ellerinize sağlık börekler nefis olmuş

Anonim dedi ki...

ismimi yazmayı unutmuşum canım

sofrakeyfi.blogcu.com