31 Mayıs 2009 Pazar

KAYISILI ETİMEK TATLISI





MALZEMELER:
  • 1 LİTRE KAYISI SUYU(HAZIR)
  • 1 PAKET ETİMEK
  • MİNİK DOĞRANMIŞ 15 KAYISI

MUHALLEBİ İÇİN:

  • 1 LT SÜT
  • 1 BARDAK ŞEKER
  • 1 BARDAK UN
  • 1 KAŞIK MARGARİN

YAPILIŞI:ETİMEKLERİ TEPSİYE DİZİN.KAYISI SUYUYLA ISLATIN.YUMUŞAYANA KADAR BEKLEYİN.ÜZERİNE KAYISILAR EKLEYİN.

MUHALLEBİYİ PİŞİRİP,SICAKKEN ÜZERİNE DÖKÜN.

ARZUYA GÖRE ÜZERİNİ FINDIK İLE SÜSLEYİN.

BU TARİFİ GÖRÜMCEM AYŞE ABLADAN ALMIŞTIM.İNANILMAZ HAFİF BİR TATLI.

4 yorum:

hanife dedi ki...

eline sağlık çok güzel görünüyor

pembe tatlar dedi ki...

Ellerine sağlık canım nefis gözüküyor...
Mutlu bir hafta geçirmen dileğiyle...

İnci Yemek dedi ki...

Öncelikle sayfama gelip katıldığınız için çok teşekkür ederim işallah iyi günlerde görüşmek umuduyla.Kayısıyı çok severim pasta nefis görünüyor ellerinize sağlık bende deneyeceğim.sevgiler..

sarı mutfak dedi ki...

ziyaretin için teşekkürler. mantarlı herşeyi severim ellerine sağlık cnm
sevgilerimle