29 Haziran 2010 Salı

3 2 1 diyet vakti(1 .gün)


evet kızlar.yardımınıza ihtiyacım var.tatil sonrası malum verebildiğim 3 ,5 kiloda sadık birer kedi gibi geri geldiler.tatilde geçekten kiol alınıyormuş.
bende daha önce denemediğim iki öğün iki kase formülüne başladım.
bugün ilk günüm ve başlangıç kilom.yine yürüyüşlere devam.
sabah ve akşam iki kase corn flakes yedim..öğlen nohutlu semizotu yemeği yedim.
su içmeye çalıştım.
bugün bitti inşallah.kısmet ikinci güne.
ba arada kilom yukarıdaki.fakat ben 42 beden giyiyorum ve kimse bu kiloda olduğuma inanmıyor.lütfen bilen biri varsa bana anlatsın.çok sevinirim.
hadi bakalım bana kolay gelsin.tam 14 gün sürecek

4 yorum:

Atolyekedi dedi ki...

Başarılar diliyorum. İşe yarıyor gerçekten. Bende geçen yaz bu kilodaydım sizin gibi yaptım bende ama biraz uzun süre yaptım 62 ye düştüm şimdide 64 üm vermem gerekiyor bande uğraşıyorum. Mate çayı var onu içiyorum mide sorununuz yoksa sabah akşam sirke içerseniz bir su bardağı faydası oluyor. Birde maden suyu çok işe yarıyor. 42 beden durumuda sanırım vücut yapısıyla ilgili olabilir.

Adsız dedi ki...

Aleynacığım,

Allah kolaylık versin,zor iş,bende de fazlalık var ama senin gibi irade yok:( vermek istiyorum,aslında çok da yemiyorum ama evin içinde hareket olmuyor,inşaallah hareket imkanını köye gidince bulurum ama orada da temiz havada iştah daha çok açılıyor,

aslında ramazan bir fırsat,asıl o zaman ölçüyü kaçırmasak fazlalıklardan kurtuluruz,zaten böyle olması da ramazanın ruhuna uygun olanı...

Sevgilerimi gönderiyorum...

SULTANLARIN DÜNYASI dedi ki...

of ya nedir bu çilemiz bende aynı durumdayım arkadaşım okadar güzel nimetler varken bir çok şeyden feragat ediyoruz acısıda bibaşka dert allah yardımcın olsun arkadaşım umarım en kısa zamanda istediğin olur

nurşen dedi ki...

Canım selamlar,1 hafta tatildeydim bende 1 kilo alarak dönmüşüm,üstelik tatilden önce verdiğim 4-5 kiloyu almamak adına 1-2 kez dışında açık büfeye baka baka salata yedim (mööö :) )Herkes tatil bu ye hadi dedi ama ııııhhh.Kilo vermek zor canımın içi,sanırım biraz da artık yaşlarımızlada alakalı,ben eskiden 2 gün dikkat etsem 2 kilo verirdim ama şimdi aç kalıyorum yinede istediğim gibi veremiyorum.Corn flakesi bende denemek istiyordum ama evdekilere yemek yap sen onu ye adaletmi yanii :)
Verdiğim 5 kiloyu az yemek ve bol salata yiyerek verdim,tatil dönüşü aynen devam edeceğim.Küçük kızımın doğumundan sonra 80 kiloya yakındım,şimdi 66 kiloyum hedefim 60 (daha fazlasına eşimden izin yok :)) bakalım 6 kilo daha verebilecekmiyim.
Allah kolaylık versin canım
Sevgiler