- 250 GR YUMUŞAK MARGARİN(BEN BECEL KULLANIRIM)
- 1 SU BAR.PUDRA ŞEKERİ
- 2 YUMURTA
- 4 KAŞIK İRMİK
- 2 YEMEK KAŞIĞI HİNDİSTAN CEVİZİ
- KABARTMA TOZU VE VANİLİN
- UN
ŞERBETİ İÇİN:
- 3 SU BAR.ŞEKER
- 4 SU BAR.SU
YAPILIŞI:malzemelerden yumuşak bir hamur yapılır.yuvarlak şekil verilir.şerbetde tatlı yapımına başlarken pişirelimki,talı sıcak şerbetde sıcağa yakın olacak.
180 derecede (istenirse üzerine yumurta sarısı sürebilirsiniz)pişirin.
fırından çıkardığınız tatlının üzerine sıcak şerbeti dökün.
tarif http://portakalagaci.com dan alıntıdır.
11 yorum:
Canım,
ellerine sağlık. Çok güzel görünüyor.
Sevgiyle kal.
Aleyna'cım şuan olsa sanırım 4 taneyi hüp die yiyenbilirimm :)
Ellerine sağlık tatlım.
Çok canım çekti. Olsada yesek:)
canım ellerine sağlık çok güzel görünüyorr
Olsada yesek şimdi ne güzel olurdu ,ellerine sağlık...
CNM ELLERİNE SAĞLIK,ÇOK NEFİS GÖZÜKÜYOR..BENİM GÖZÜM BİR DE ALTTAKİ KARNABAHAR LA NOHUT KÖFTESİNE TAKILDI,KARNABAHAR İYİ BİR FİKİR OLDU ..İKİSİDE TAM BENLİK OLMUŞ,KARNIMI AÇIKTIRDI,YUTKUNUYORUM ŞU AN..ELLERİNE SAĞLIK,SEVGİLER..
Canım benim ellerine sağlık ne güzel gözüküyorlar...
ellerine sağlık canım nefis görünüyor.güzel bir hafta diliyorum.öptüm sevgiler.
Tatlıııııııı..
Uzak dan uzaga bakışırız pek samımı olamayız sağlık dan dolayı..
Şerbetli tatlılar içinde en cok şekerpare yi severim ...hafidir ..
Ellerine sağlık...
mutfağımızın goncagülüü vazgeçilmez lezzetimiz ellerine sağlık canım nefis görünüyor
ellerine saglik canim
Yorum Gönder