- 2 SU BAR.HAŞLANMIŞ BUĞDAY
- 2 ADET HAŞLANMIŞ HAVUÇ
- 3 ADET KÖZLENMİŞ KIRMIZIBİBER
- 1 SU BAR.MISIR
- YARIMSU BAR.DOĞRANMIŞ YEŞİL ZEYTİN
- 4 KAŞIK YOĞURT
- 3 KAŞIK MAYONEZ
YAPILIŞI:haşlanmış buğdayın içine doğranmış havuçları,mısırı.kırmızıbiberi,yeşilzeytini ekleyip karıştırın.
daha sonra yoğurt ve mayonezi karıştırın.afiyetle yiyin.
KARNABAHAR KIZARTMASI:çiçek çiçek haşladığımız karnabaharları önce çırpılmış yumurtaya ardından çıtır pane harcına bulayın ve sıvıyağda kızartın.
yoğurt ile servis yapın.
HERKESE MUTLU HAFTASONLARI:))
9 yorum:
Eline sağlık canım ikiside sevdiğim tatlardandır.Sevgiler...
karnıbaharın üzerine bir de sarmısaklı yogurt oh.ellerine saglık.
ellerine saglık ikiside çocuklara çok faydalı yiyecekler iyi hafta sonları
Selamlar Aleynacım,buğday salatası da çok hoş ama ben karnıbahar kızartmasını alayım :) Tek kelimeyle bayılırım.Ellerine sağlık canım,afiyet şeker olsun size.
Sevgiler
Canım karnabahar canavarıyım desem.:))
Ellerine sağlkık her ikiside nefis gözüküyor sanada güzel mutlu hafta sonları canımcım....
kilerde bu gün bir paket bugday buldum. izlediğim bloglara bakayımda ondan sonra bugdaylı tariflere bakayım diyordum kurtardın beni ellerine sağlık
Ellerine saglik, nefis gorunuyor! Cok severim karnabahari. Bu arada sizi takibe aldim haberiniz olsun :) Hollandadan sevgiler.
eline sağlık canım.harika...
ikiside nefis görünüyor ellerine sağlık
Yorum Gönder