24 Mayıs 2009 Pazar

TAVUKLU BÖREK



MALZEMELER:

5 ADET HAZIR YUFKA

HAŞLANMIŞ TAVUK ETİ

GARNİTÜR

TAZE SOĞAN

SALÇA

SIVIYAĞ

BAHARAT

İÇİ İÇİN:SU ,

SIVIYAĞ, KARIŞIMI

YAPILIŞI:TAVUK ETLERİNİ TAZE SOĞAN İLE SOTELEYİN.SALÇA VE BAHARAT İLAVE EDİN.İNDİRİRKEN GARNİTÜR EKLEYİN.

YUFKALARI 8'E BÖLÜN.SIVIYAĞ VE SU KARIŞIMINI YAYIN VE İÇ MALZEMESİNİ KOYUN.SİGARE BÖREĞİ GİBİ SARIN.

ÜZERİNE YUMURTA SARISI SÜRÜN.200DERECEDE PİŞİRİN.

bu tarifi 43.p.d.ç.e ev sahibesiasimelek58.blogcu.com a gönderiyorum.kolay gelsin.

1 yorum:

ASİMELEK58 dedi ki...

TESEKKÜRLER ELLERİNİZE SAĞLIK TEKRAR BEKLERİM TARİFİN YAYINDA