MALZEMELER:
2 SU BAR.ILIK SÜT
1 SU BAR. ILIK SU
YARIM ÇAY BAR.SIVIYAĞ
2 ÇORBA KAŞIĞI ERİMEMİŞ MARGARİN
2 PAKET İNSTANT MAYA
5 TATLI KAŞIĞI ŞEKER
TUZ
UN
YAPILIŞI:TÜM MALZEMELER HAMUR YAPILIR.İYİCE KABARMASI BEKLENİR.KABARAN HAMURDAN PARÇALAR KOPARILIR,ELLE AÇILIR.İÇİNE MARGARİN SÜRÜLÜR.ŞEKİL VERİLİR.
ÜZERİNE YUM.SARISI SÜRÜLÜR .FIRINDA PİŞİRİLİR.
YUMUŞACIK OLUYORLAR.AYRICA BİR PÜF NOKTASI;POĞAÇALARINIZ YUMUŞACIK OLSUN İSTİYORSANIZ.FIRINDAN ÇIKINCA ELİNİZLE ÜZERLERİNE SU SERPİN.TEMİZ BİR BEZLE SARIN.
bu tarifi asimelek58.blogcu com a gönderiyorum.kolaylıklar diliyorum.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder