MALZEMELER:HAŞLANMIŞ KURU FASÜLYEKURU SOĞANSALÇA MAYDANOZARZU EDİLEN BAHARATYAPILIŞI:ÖNCE SOĞANLAR SALÇAYLA KAVRULUR.ARDINDAN FASÜLYE VE MAYDANOZ İLAVE EDİLİR.BAHARATLA TATLANDIRILIR. GARNİTÜR OLARAK SERİS YAPABİLİRSİNİZ.
MALZEMELER:
HAŞLANMIŞ KURU FASÜLYE
KURU SOĞAN
SALÇA
MAYDANOZ
ARZU EDİLEN BAHARAT
YAPILIŞI:ÖNCE SOĞANLAR SALÇAYLA KAVRULUR.ARDINDAN FASÜLYE VE MAYDANOZ İLAVE EDİLİR.BAHARATLA TATLANDIRILIR. GARNİTÜR OLARAK SERİS YAPABİLİRSİNİZ.
Yorum Gönder
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder